galatasaray başkanı adnan polat antalyaspor maçı hakkında ilginç açıklamalar yaptı. sergilenen futbolun kendilerini memnun etmediğini söyleyen fakat "sabır gerek" diyen adnan polat, sahada hakemin anti futbola müsaade ettiği ve bazı rakip futbolcuların galatasaray taraftarlarını çıldırtmak için uğraştığını söyledi.karşılaşma sonrası bazı yöneticilerle birlikte protokol bölümünde yaklaşık 45 dakika daha kalan ve maçın özet görüntülerini izleyen adnan polat çıkışta yaptığı açıklamada ''istediğimiz futbolu oynadığımızı söyleyemem. nedenlerini de biliyoruz. biraz daha sabır lazım. takımımız birlikte çalışmaya başlayınca daha iyi olacağımıza inanıyorum. ancak burada 2 puan kaybetmemeliydik'' dedi.
karşılaşma sonrası maçın özet görüntülerini izlediğini belirten adnan polat, ''çok gol pozisyonları olmasına karşın kaleci ömer çatkıç'ın başarılı ve şanslı bir gününde olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:
''daha iyi oynamamız lazım. sürekli mücadele etmemiz lazım. bugün en az 7-8 pozisyonumuz vardı. ancak oyuncularımız başarılı değildi. takım olarak mücadelemizi 90 dakika sürdürmemiz lazım'' dedi.
adnan polat, son olarak antalyaspor beraberliğinin 18 eylül perşembe günü uefa kupası'nda oynanacak bellinzona maçı öncesi takımı etkilemeyeceğini sözlerine ekledi.




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder