josico, selçuk şahin, claudio maldonado ve deniz barış tek kişilik kontenjandan yer kapabilmek için büyük bir yarışa giriyor. yeni transfer josico şu an formaya en yakın isim. aurelio'nun yerini doldurmak için ispanyol josico'yu renklerine bağlayan fenerbahçe'de forma savaşı yaşanıyor. sezona formda başlayan selçuk şahin'in sakatlağından sonra claudio maldonado'nun form tutması, deniz barış'ın da tamamen iyileşmesi aragones'i hem sevindiriyor, hem de kara kara düşündürüyor.
tecrübeli teknik adam ön liberoda oynatmayı düşündüğü oyuncu için karar vermekte oldukça zorlanacak gibi görünüyor. transfer döneminde senna, alonso, petit gibi isimlerle ilgilendiklerini son basın toplantısında açıklayan aragones, bu oyuncular ile anlaşma sağlanamadığı için josico'yu aldıklarını belirtmişti.
villareal'de 6 yıl forma giyen ve ilk dönemlerde banko oynamasına rağmen sakatlandıktan sonra senna’nın yedeği durumuna düşen josico şu aşamada ilk onbire en yakın isim olarak görünüyor. bu oyuncunun ardından selçuk, maldonado ve deniz geliyor.
2010 dünya kupası elemeleri nedeniyle lige verilen arayı değerlendirerek kısa bir izine çıkan futbolcular bu akşam samandıra tesisleri’nde start alacak. oyun planını tek ön liberoya göre yapacak olan aragones'i sıkıntıya sokan bir başka konu da emre ile semih. ispanyol çalıştırıcı vazgeçilmez gibi görünen iki yıldızı onbirde sahaya sürdüğü takdirde, kazım-uğur ikilisinden birini kenara çekmek zorunda kalacak.




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder