portekiz basını şampiyonlar ligi g grubunda fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden porto'nun zaman zaman zorlanmasına karşın güzel bir sonuç aldığını söyledi.a bola gazetesi şampiyonlar ligi'nde 2001 yılından bu yana ilk maçta kazanamayan porto'nun fenerbahçe karşısında tarihi değiştirdiğini yazdı. "güzel bir türk banyosu ve ejderha uykuya dalıyor" diyen portekiz gazetesi portekiz ekibinin 2-1'den sonra bir hayli zorlanmasına rağmen son dakikada gelen golle net bir galibiyet aldığını ve güzel bir futbol sergilediğini savundu.
"ejderhalar tam gaz başlıyor" başlığını kullanan record gazetesiyse "sonunda mutlu olmak için gereksiz acı çekildi. türkler arada bir parıldasa da porto maç boyunca fenerbahçe'ye göre üstündü" yorumunu yaptı.
aynı gazete ayrıca euro 2008'i ispanya ile kazanan fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü luis aragones'in kötü çalıştırılmış, iz bırakmayan ve etkisiz bir takımı olduğunu yazarak ispanyol teknik adamın istanbul'da üzgün olduğunu iddia etti.
portekiz basını fenerbahçe'de daniel guiza, alex ve roberto carlos'u en iyi oynayan futbolcular olarak gösterdi.




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder